Facebook

Wat onze klanten zeggen …

Onze gemiddelde klantenscore is 9.6

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DE BOEKHOUDING.BE
Average rating:  
 152 reviews
 by I. Temmerman

Ik krijg steeds snelle reacties op mijn vragen via mail, met concrete antwoorden. Ik voel me als klant gehoord en ondersteund, niet een nummer uit de lijst.

 by Setareh Samavi
Very satisfied
Bedrijfsactiviteit: Freelance filmmaker

Working as independent in BE is only possible if you have a good accountant who supports you. Working with De Boekhouding, specially Vincent, I have been perfectly guided though my financial paper works, have received well tailored solutions and am more aware of how the system works. Not only satisfied but also I highly recommend them.

 by SAFENium
Ik beveel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, nauwkeurige en tijdige boekhoudoplossing.
Firmanaam: SAFENium
Bedrijfsactiviteit: Technisch adviseur bij proces - en machine beveiliging, consulting, technical writing

Ik ben met De boekhouding.be in zee gegaan voor de opstart van mijn bedrijf en kan met volle overtuiging zeggen dat ze een buitengewoon professionele en betrouwbare boekhoudservice aanbieden.
De accuratesse en stiptheid van De boekhouding.be werkt, hebben niet alleen mijn administratieve last verlicht, maar hebben ook bijgedragen aan de soepele financiële werking van mijn bedrijf. Wat hen onderscheidt, is niet alleen de grondige kennis van de boekhoudprincipes, maar ook hun proactieve aanpak. Wat ik bijzonder waardeer, is de tijdige communicatie en waarschuwingen voor de belangrijke deadlines. Het stelt mijn gerust te weten dat ik op de hoogte word gehouden van belastingaangiften, rapporten en andere essentiële financiële verplichtingen .

Uitstekende service
Firmanaam: Destined To Perform
Bedrijfsactiviteit: Marketing & Communicatie

Ik ben zeer tevreden over mijn boekhoudkantoor, die uitstekende diensten levert. Ze zijn altijd bereikbaar, bieden een luisterend oor en geven zeer degelijk advies. Vincent heeft me al vaak persoonlijk bijgestaan om mij door de complexiteit van zaken doen te helpen navigeren. Zijn professionaliteit en betrouwbaarheid, alsook die van zijn collega's, stellen me gerust en helpen mij om mij zaak verder uit te bouwen. Ik beveel mijn boekhouder ten zeerste aan.

Geweldig!
Firmanaam: S&T Group
Bedrijfsactiviteit: Marketing

Deboekhouding.be raad ik aan iedereen aan. Ze werken praktisch en snel en zijn altijd bereikbaar voor onze vragen! Met hun verliezen we bijna geen tijd met onze boekhouding en alles is altijd correct en op tijd gedaan! Dikke aanrader!!!

 by HILOUI M
Bedrijfsactiviteit: AUTOSERVICE 9K

Zeer toffe mensen, staan altijd klaar voor jouw onderneming.

Professioneel, klantgericht, snel
Firmanaam: Content Plus
Bedrijfsactiviteit: webdesign en marketing

Vincent en Eline volgen alles snel op en weten me perfect verder te helpen. Echt heel fijn om te merken dat je boekhouding in goede handen is.

 by Kelly De Caluwé
Steeds snel en helder advies!
Bedrijfsactiviteit: Ontwikkeling e-learning

Zodra ik begon na te denken over zelfstandig worden, heb ik uitstekend en helder advies gekregen van Vincent. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat De Boekhouding mijn boekhouding zou doen zodra ik de stap dan effectief zetten. Sindsdien kan ik blijven rekenen op het juiste advies. Bovendien is het ook opvallend hoe snel Vincent en zijn team altijd antwoorden wanneer je vragen hebt. En dit altijd in duidelijke mensentaal, wat niet onbelangrijk is voor een boekhoudkundige leek.

 by Goossens Cheyenne/ Trainee Financial Manager
Firmanaam: Forcit Benelux

Tijdens mijn stageperiode bij Forcit Benelux heb ik enkele keren in contact gestaan met De Boekhouding. Steeds een goede, vlotte en aangename dienstverlening gekregen! Goed advies op maat! Snelle en duidelijke respons! Persoonlijke en moderne aanpak!

Goede dienstverlening, duidelijk advies
Firmanaam: MC2yB
Bedrijfsactiviteit: Personal Coaching / Inspirator

Dank je voor de goede dienstverlening die ik steeds mag ontvangen. Daarnaast duidelijk en kordaat advies. Ik word goed geïnformeerd en kan bijgevolg geargumenteerde beslissingen nemen, dank zij jou Vincent en jouw team!

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Share This