Facebook

Wat onze klanten zeggen …

Onze gemiddelde klantenscore is 9.6

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DE BOEKHOUDING.BE
Average rating:  
 149 reviews
Uitstekende service
Firmanaam: Destined To Perform
Bedrijfsactiviteit: Marketing & Communicatie

Ik ben zeer tevreden over mijn boekhoudkantoor, die uitstekende diensten levert. Ze zijn altijd bereikbaar, bieden een luisterend oor en geven zeer degelijk advies. Vincent heeft me al vaak persoonlijk bijgestaan om mij door de complexiteit van zaken doen te helpen navigeren. Zijn professionaliteit en betrouwbaarheid, alsook die van zijn collega's, stellen me gerust en helpen mij om mij zaak verder uit te bouwen. Ik beveel mijn boekhouder ten zeerste aan.

Geweldig!
Firmanaam: S&T Group
Bedrijfsactiviteit: Marketing

Deboekhouding.be raad ik aan iedereen aan. Ze werken praktisch en snel en zijn altijd bereikbaar voor onze vragen! Met hun verliezen we bijna geen tijd met onze boekhouding en alles is altijd correct en op tijd gedaan! Dikke aanrader!!!

 by HILOUI M
Bedrijfsactiviteit: AUTOSERVICE 9K

Zeer toffe mensen, staan altijd klaar voor jouw onderneming.

Professioneel, klantgericht, snel
Firmanaam: Content Plus
Bedrijfsactiviteit: webdesign en marketing

Vincent en Eline volgen alles snel op en weten me perfect verder te helpen. Echt heel fijn om te merken dat je boekhouding in goede handen is.

 by Kelly De Caluwé
Steeds snel en helder advies!
Bedrijfsactiviteit: Ontwikkeling e-learning

Zodra ik begon na te denken over zelfstandig worden, heb ik uitstekend en helder advies gekregen van Vincent. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat De Boekhouding mijn boekhouding zou doen zodra ik de stap dan effectief zetten. Sindsdien kan ik blijven rekenen op het juiste advies. Bovendien is het ook opvallend hoe snel Vincent en zijn team altijd antwoorden wanneer je vragen hebt. En dit altijd in duidelijke mensentaal, wat niet onbelangrijk is voor een boekhoudkundige leek.

 by Goossens Cheyenne/ Trainee Financial Manager
Firmanaam: Forcit Benelux

Tijdens mijn stageperiode bij Forcit Benelux heb ik enkele keren in contact gestaan met De Boekhouding. Steeds een goede, vlotte en aangename dienstverlening gekregen! Goed advies op maat! Snelle en duidelijke respons! Persoonlijke en moderne aanpak!

Goede dienstverlening, duidelijk advies
Firmanaam: MC2yB
Bedrijfsactiviteit: Personal Coaching / Inspirator

Dank je voor de goede dienstverlening die ik steeds mag ontvangen. Daarnaast duidelijk en kordaat advies. Ik word goed geïnformeerd en kan bijgevolg geargumenteerde beslissingen nemen, dank zij jou Vincent en jouw team!

 by Koen
Snel en correct
Firmanaam: Elektriciteitswerken Koen Van Heden
Bedrijfsactiviteit: Elektricien

Vincent en zijn team staan steeds paraat en geven een snel en correct antwoord. Heel professioneel! Een aanrader!

 by Wouter Woestenborghs
Efficient en responsief advies
Firmanaam: Phis-x
Bedrijfsactiviteit: Consultancy

Ik krijg meestal meteen response op mijn mails en advies als ik het nodig heb. Soms is het advies open, maar dat is veronderstel ik de voorzichtigheid van Vincent. Meestal volg ik zijn advies.
Het zou fijn zijn om de werking van 'De Boekhouding' en onze interne werking te vereenvoudigen om een gestroomlijnde map structuur te krijgen om de inkomsten/uitgaven per kwartaal goed te kunnen indienen.
De advies mails tijdens corona vond ik interessant, dat mag voor mij in een meer algemene vorm worden voortgezet.

 by Philippe Bouwen
Een modern boekhoudkantoor met een service om U tegen te zeggen!
Bedrijfsactiviteit: Consultancy

De Boekhouding is een zeer sterk team dat service hoog in het vaandel draagt. Vragen worden steeds helder, transparant, constructief en snel beantwoord. Top!

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Share This