Facebook

Geef uw klantenbeoordeling
1
2
3
4
5
Indienen
     
Cancel

Geef uw klantenbeoordeling

Gemiddelde rating:  
 40 beoordelingen
door Victor Garba over DE BOEKHOUDING.BE
Excellent services
Bedrijfsactiviteit: Docent VCA

Last year I started as a "zelfstandig in bijberoep" in Belgium and I started my search for an accountant. I asked around for prices and quality of services. During my search on different forums I've seen a lot free advice given by Deboekhouding.be. I've made an appointment, I received answer to all my questions and more, the offer was made in 5 minutes and that made my decision very easy to make. All the communications are digital, the reaction time to my questions is very fast and they know what they are talking about! Keep up the good work guys!

door Lukasz over DE BOEKHOUDING.BE
vriendelijk en informatief
Firmanaam: Klus?Klaar!
Bedrijfsactiviteit: Algemene aannemerswerken, renovaties en klusjes

Een boekhouder met een hand op je schouder.Steeds voor je paraat met advies en raad.

meer dan tevreden
Firmanaam: ANNIMARY.com
Bedrijfsactiviteit: webshop met jurkjes voor meisjes

Na een minder aangename ervaring met mijn eerste boekhouder ben ik met Vincent gaan praten. Wat een openbaring was dat! Voor de eerste keer had ik een boekhouder aan mijn zijde die met mij en mijn zelfstandige activiteit mee denkt. Werkelijk iemand die mij goed, duidelijk en vooral eerlijk advies geeft en mij niet beschouwt als een nummer dat enkel facturen moet betalen. Spijtig dat ik “De Boekhouding” niet eerder leerde kennen. Vincent heeft aandachtig naar mij geluisterd, de overgang vanuit mijn vorige boekhouder perfect geregeld en alles onmiddellijk in orde gebracht. Een duidelijke cijfermatige rapportering naar mij als klant, goed bereikbaar buiten de klassieke uren en alle zakelijke vragen kunnen gesteld worden. Hij doet er alles aan om de ondernemingszin aan te wakkeren en te blijven motiveren. Voor mij een witte raaf in het boekhoudlandschap. Ik ben dan ook een meer dan tevreden klant.

door Yasmin Dewilde over DE BOEKHOUDING.BE
Fantastische Service !
Firmanaam: Yasmin Dewilde Coaching
Bedrijfsactiviteit: Coaching van ambitieuze ondernemers

Vincent en Alain, leveren steeds top kwaliteit!Ze zijn steeds snel bereikbaar voor je vragen en helpen je graag waar nodig.Een aanrader!

Supervriendelijk en goede service
Firmanaam: BNS Solutions
Bedrijfsactiviteit: IT

Op allerlei manieren steeds bereikbaar en snel van antwoord, resulteert voor mij sowieso in een 5 sterren beoordeling. Als zelfstandige in bijberoep, hebben ze me goed bijgestaan in het opstarten. Goed en duidelijk begrijpbaar advies gekregen. Tevreden.

betrokken & veilig
Firmanaam: TAKE A PEAK
Bedrijfsactiviteit: website voor starter & kleine kmo

Van zodra ik de telefoon neerlegde na een eerste contact met Vincent dacht ik dat dit mijn boekhouder zou worden. Het gesprek was open en spontaan. Een verkennend gesprek volgde & heb meteen 'ja' gezegd op het contract.Zijn betrokkenheid (naar zijn job & mijzelf) gaf me een veilig gevoel.Opvallend waren ook zijn georganiseerd talent (zowel op PC als papier) & de vriendelijke omgang met zijn personeel.De prijs is eerlijk voor mij als zelfstandige in bijberoep.

door Sven V over DE BOEKHOUDING.BE
Supervriendelijke en eerlijke boekhouder
Firmanaam: T Studio
Bedrijfsactiviteit: IT (Web design & development)

+* heel persoonlijk contact* altijd klaar om te antwoorden op vragen* uitgebreid advies-* niet zo ingespeeld op het digitaal tijdperk

Veelbelovend
Firmanaam: Nutriimo
Bedrijfsactiviteit: Interim management-consulting-training&coaching

Zelden zo een aangenaam onthaal gekend als nieuwe klant. Vincent is een krak in het adviseren van startende ondernemers. Heb er alle vertrouwen in!!!

SUPER SERVICE
Firmanaam: El Makhfi
Bedrijfsactiviteit: Interieurarchitectuur

Steeds behulpzaam op elk moment van de dag.De klik met Vincent was er meteen na de eerste kennismaking. Als jonge zelfstandige was het een grote stap om volledig voor mezelf te beginnen.Door zeer uitgebreid alle informatie over het zelfstandig zijn te krijgen, gaf me dat meteen moed om er volledig voor te gaan.Ik kan ook steeds met al mijn vragen terecht bij Vincent, wat een groot gemis was bij mijn vorige boekhouder!Dit zorgt ervoor dat ik al mijn boekhoudkundige dingen blindelings toevertrouw aan vincent.Dankjewel voor de snelle en goede service !

Uitstekende service, vlot contact, steeds bereikbaar
Firmanaam: MUNDO BVBA
Bedrijfsactiviteit: Professioneel schoonmaakbedrijf

Enorme betrokkenheid met klanten! Met een hart voor de zaak runnen Vincent & Co het succesverhaal"De Boekhouding".Zeer aangename samenwerking, supersnelle respons op mails, telefoons,...Doet meer dan wat er verwacht wordt.Kortom, De Boekhouding steekt er met kop en schouders bovenuit.Dank voor het fijne partnership!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs voor een kop koffie en goed advies ...
MAAK EEN AFSPRAAK
kmo portefeuille
exact online accountant

Contactgegevens

De Boekhouding.Be
AV Consulting BV ovv BVBA
BE 0847.760.303
Erkend BIBF Boekhoudkantoor

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem
Mail: vincent@deboekhouding.be
Mobiel: 0497 70 36 72

Share This