Facebook
Warning: A non-numeric value encountered in /home/deboekho/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Geef uw klantenbeoordeling
1
2
3
4
5
Indienen
     
Cancel

Geef uw klantenbeoordeling

Gemiddelde rating:  
 50 beoordelingen
door Yannick Verdickt over DE BOEKHOUDING.BE
Vriendelijk, vlot en transparant
Firmanaam: YV Consultancy
Bedrijfsactiviteit: Freelance Business Intelligence Consultancy

Niets dan lof voor Vincent. Hij antwoordt steeds supersnel op al men vragen, maakt altijd tijd wanneer je er naar vraagt en geeft topadvies. Ik ken hem al van in men schooltijd en heb nog geen seconde spijt gehad van voor hem te kiezen toen ik startte als zelfstandige.

door Klaus Rubrecht over DE BOEKHOUDING.BE
Top!
Firmanaam: CodeCanoe BVBA
Bedrijfsactiviteit: Software consultancy

Helder, correct en zeer bekwaam.Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat De Boekhouding zeer online-vriendelijk en toegankelijk is. Dit stelt mij in staat om een goed overzicht te behouden over mijn cijfers en activiteiten, en verlaagd de drempel indien ik met vragen zit.Zou ik 100% aanraden.

door Haïma VP over DE BOEKHOUDING.BE
Excellente service
Firmanaam: Solid Ground Consulting
Bedrijfsactiviteit: Freelance data-, QM/QA- en PM-consultant

Dikke pluim voor Vincent & Co. Bijzonder sterk in persoonlijke totaalbegeleiding, to-the-point en helder advies op maat van de klant, transparante prijszetting, razendsnel en accuraat antwoord op elke vraag, geduldig, en enthousiast met een bijzonder goed gevoel voor humor. Aanrader!

Geduldig, Transparant En Vriendelijk
Firmanaam: ElektroDB
Bedrijfsactiviteit: Elektricien in bijberoep

Vincent is GOUD waard voor een starter. Hij heeft ontzettend veel geduld, legt alles uitgebreid en in lekentaal uit. Heeft de moeite gedaan om me erbij te kunnen nemen, mijn overtuiging heeft hij helemaal

Geduldig, transparant en vriendelijk
Bedrijfsactiviteit: Huisarts

Vincent heeft een gave om op een vriendelijke geduldige manier uitleg te geven en stelt service aan de klant voorop. Hij reageert heel snel op vragen. Komt heel betrouwbaar over en legt de zaken heel helder uit. Aanrader!

Pijlsnel en gerichte antwoorden
Firmanaam: RemorK Streetfood
Bedrijfsactiviteit: Foodtruck

Sinds anderhalve maand overgeschakeld van éénmanszaak naar vennootschap met de hulp en vooral het advies van Vincent. Wat mij op voorhand allemaal ingewikkeld leek, werd door hem perfect en tot in de puntjes uitgelegd. Ik ben alleszins een overtuigd fan!

door Carine D.S. over DE BOEKHOUDING.BE
Engelengeduld
Bedrijfsactiviteit: Administratie

Geduld is een schone deugd, is vast het motto van Vincent. Met engelengeduld beantwoordt hij alle vragen van een beginnend ondernemer in bijberoep heel snel. Deze persoonlijke begeleiding is een heel bijzondere succesvolle aanpak, en vrij uniek in zijn sector. Beslist een aanrader!

Snelle en adequate dienstverlening
Firmanaam: PsychoVitaal
Bedrijfsactiviteit: Psycholoog en spreker

Vincent is sinds dit jaar mijn boekhouder. Hij reageert altijd snel op al mijn vragen. Hoe eenvoudig of complex ze ook zijn. Hij voorziet vlot een antwoord waardoor je zelf direct weer voort kunt. Geweldig!

door Dominique B. over DE BOEKHOUDING.BE
Alleen maar lof
Firmanaam: DOBRA
Bedrijfsactiviteit: Consultant supply chain

In januari dit jaar ben ik opgestart als zelfstandig consultant. Over boekhouden wist ik niets. Ik had een boekhouder die nooit op mijn mails antwoordde, die telefonisch niet bereikbaar was. Mijn opstartformaliteiten waren niet in orde tegen mijn eerste opdracht etc. Toen vond ik de site van de Boekhouding. Gemaild op zondag namiddag en dezelfde dag nog antwoord. Vincent is GOUD waard voor een starter. Hij heeft ontzettend veel geduld, legt alles uitgebreid en in lekentaal uit. Zijn kennis zit goed, zijn bereikbaarheid is top!!! Hij antwoordt altijd ontzettend snel met gedetailleerde info. Ik kan geen negatief punt ontdekken! Hij heeft me al ontzettend veel kopzorgen en geld bespaard!!! Een absolute topper!

door Peter Francq over DE BOEKHOUDING.BE
Onschatbare hulp
Firmanaam: P675
Bedrijfsactiviteit: Java & Agile Consultancy, Electrotechniek

Ik ging verschillende boekhouders af bij de start van mijn zaak. Vincent nam de tijd om mijn idee goed te begrijpen en gaf me een schat aan info, die ik vergat te noteren maar hij schuwt niet om de info te herhalen. Na ons gesprek ging ik buiten met een contract en had ik een boekhouder. De opstart verliep enorm vlot en ik wist wat mijn boekhouder mij ging kosten tot op de laatste cent. Nu ga ik zonder zorgen en met een brede glimlach door het leven als zaakvoerder en dit door de fantastische service die ik hier krijg. Antwoorden komen super snel, zijn super accuraat en duidelijk geformuleerd. Een echte aanrader voor iedere IT consultant die denkt om op zelfstandige basis te beginnen!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs voor een kop koffie en goed advies ...
MAAK EEN AFSPRAAK
kmo portefeuille
exact online accountant

Contactgegevens

De Boekhouding.Be
AV Consulting BV ovv BVBA
BE 0847.760.303
Erkend BIBF Boekhoudkantoor

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem
Mail: vincent@deboekhouding.be
Mobiel: 09 311 74 09

Share This