Facebook

Particulieren

 

Zelfs indien u nog geen zelfstandige activiteit uitoefent kunnen wij u advies en professionele diensten bieden. Voor natuurlijke personen die van plan zijn om te beginnen met een handelsactiviteit begeleiden wij u bij de gehele opstart zodat u zeker niets over het hoofd ziet. Indien de aangifte in de personenbelasting te complex geworden is de laatste jaren, nemen wij die taak graag van u over.

We maken simulaties zodat u exact weet hoeveel u zal overhouden aan uw zelfstandige activiteit, het zij in hoofdberoep of bijberoep. Op die manier weet u op voorhand waar u aan begint en kent de fiscaliteit geen geheimen meer. Uiteraard kunnen we samen uw dossier optimaliseren zodat u nooit voor “verrassingen” komt te staan. Starten lijkt soms evident en gemakkelijk maar indien u goed voorbereid bent staat u al een heel stuk verder.

Weet u niet goed waar te beginnen of heeft u nog heel wat vragen? Ga dan verder naar ons contact formulier of ontdek onze afdeling  stel een vraag , waar we u graag verder helpen.

%

Daarvan zijn mannen

Aantal zelfstandigen in België

%

Daarvan zijn vrouwen

Kleine bedrijven & starter consultants

 

Jonge en kleine ondernemingen hebben vaak nood aan correcte cijfers en begeleiding zodat zij efficiënte beslissingen kunnen nemen om verder te kunnen doorgroeien in hun activiteiten. Bij ondernemen komt ook al gauw héél wat administratie en boekhoudkundig werk kijken. Wij doen er alles aan opdat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw papierwerk zodanig dat u zich kan focussen op uw corebusiness. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw boekhouding op elk moment te raadplegen via uw computer, telefoon of tablet. Voor de iets grotere KMO bestaat ook de mogelijkheid dan één van onze medewerkers de boekhouding bij u komt verwerken in uw software.

Klik hier voor meer informatie …

Grote bedrijven

 

Tijdelijke verhoogde workload of zwangerschapsvervanging op uw finance afdeling? Implementatie van een nieuwe ERP software? Opzetten van een nieuwe finance structuur? Onze finance consultants staan klaar om u on-site te assisteren op uw verschillende finance afdelingen AP – AR – GL – Controlling. Wij zijn er op gefocust om enkel premium consultants aan te leveren die een technische meerwaarde bieden aan uw bedrijf. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze zeer snel ingewerkt en verliest u weinig tijd bij de realisatie van uw project.

Klik hier voor meer informatie …

Info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs voor een kop koffie en goed advies ...

kmo portefeuille
exact online accountant

Contactgegevens

De Boekhouding.Be
AV Consulting BV ovv BVBA
BE 0847.760.303
Erkend BIBF Boekhoudkantoor

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem
Mail: vincent@deboekhouding.be
Mobiel: 09 311 74 09

Share This