Facebook

BOEKHOUDER REGIO GENT

 

 

STARTER

 • Vrijblijvend persoonlijk eerste gesprek
 • Uitgebreid startersadvies
 • Uitgebreide begeleiding
 • Minimale opstartkosten
 • Heldere en eenvoudige uitleg
 • Antwoorden op al uw vragen

EENMANSZAAK

 • Veranderen van boekhouder
 • Volledige boekhouding: A tot Z
 • Advies op maat
 • Begeleiding bij fiscale controle
 • Overgang naar vennootschap
 • Optimalisatie van de personenbelasting
 • Overzicht resultaat per kwartaal

KMO

 • Veranderen van boekhouder
 • Volledige boekhouding: A tot Z
 • Proactief advies aan de ondernemer
 • Mee helpen groeien tot bloeiende zaak
 • Begeleiding bij fiscale controle
 • Bedrijfswaardering bij overname
 • Diverse contracten opstellen
 • Overzicht resultaat per maand of kwartaal

Bereikbare boekhouder

U bent op zoek naar een boekhouder regio Gent ? Onze klanten zijn o.a. zelfstandig in bijberoep, zelfstandig in hoofdberoep, starters, kleine zelfstandigen, vrij beroeper en bedrijfsleider van kleine ondernemingen uit diverse sectoren. De Boekhouding, zorgt voor een goede begeleiding in de groei van uw activiteit. Wij vertalen de fiscale wetgeving naar begrijpbare, eenvoudige taal voor u als klant. Onze fiscale adviezen zijn steeds op maat en geoptimaliseerd voor uw eigen situatie als zelfstandige ondernemer. Daarnaast proberen wij als boekhouder Gent onze klanten te coachen naar een beter en mooier bedrijfsresultaat. Als rechterhand adviseren wij u zéér graag in welke stappen u als ondernemer dient te nemen om uw zaak zaak verder uit te bouwen.

Zowel u als klant en wij als boekhouder-adviseur hebben een lange termijn relatie voor ogen. Wij zorgen ervoor dat u in bed niet wakker hoef te liggen over uw boekhouding zodanig dat u zich kan concentreren op uw zelfstandige activiteit.

 

Transparante prijzen

Onze tarieven zijn steeds “alles inclusief”, gebaseerd op het volume van uw dossier. Dit is met andere woorden op het aantal facturen dat u aan ons afgeeft om te verwerken. U weet op voorhand hoeveel u exact zal betalen ongeacht het aantal vragen die u aan ons stelt. Fiscaal advies is steeds inbegrepen in uw vooropgesteld tarief. Wij houden namelijk, net als u, niet van onverwachtse facturen en bij een éérste gesprek gaat u steeds naar buiten met een correcte prijsofferte.

Doet u zelf reeds uw boekhouding en wenst u enkel advies? Ook dat is zeker en vast mogelijk, dan worden enkel de adviesuren in rekening gebracht. Wij aanvaarden ook opdrachten als boekhouder Gent voor de opmaak van vennootschapsbelastingaangiften en de neerlegging van de jaarrekening indien u zelf reeds uw eigen boekhouding verzorgt.

 

Proactief en makkelijk bereikbaar

Als zelfstandige bent u liever bezig met uw zaak dan met uw boekhouding. Wij brengen onze klanten steeds proactief op de hoogte indien er ingrijpende wijzigingen gebeuren in fiscaliteit voor hun specifieke sector. Dankzij ons op maat gemaakt advies kan u zich focussen op uw eigen economische activiteit en het fiscale luik aan de boekhouder overlaten. De fiscale wetgeving verandert elk jaar en wordt steeds complexer en uitgebreider. Als boekhouder Gent volgen wij de nodige bijscholingen en seminaries doorheen het jaar zodat we onze klanten correct en kwalitatief kunnen adviseren.

E-mails en telefoons worden telkens zo als snel mogelijk beantwoord zodat u een antwoord krijgt op al uw vragen. Indien wij in bespreking zijn en uw telefoontje missen, dan bellen wij u  terug. Persoonlijk contact met alle klanten is ontzettend belangrijk voor ons, ook met de zelfstandigen die hun activiteit in bijberoep uitoefenen.

 

Digitale boekhouding

Indien je een vennootschap hebt, kan je via onze digitale klantenzone je eigen resultaat realtime bekijken per maand of per kwartaal. Het is ook mogelijk om voor je vennootschap een analytische uitsplitsing van het resultaat te maken. Met een analytische boekhouding krijg je een doordachte kijk op de kostenstructuur van je vennootschap. Standaard maken wij begrijpbare rapporteren die spreken over omzet, vaste en variabele kosten. Zelfs een boekhoudkundige leek snapt zijn cijfers indien hij deze bekijkt via onze rapportage.

Op vraag van de klant kan ook een gepersonaliseerde kostenanalyse gemaakt worden, dat elk kwartaal automatisch wordt klaargezet op basis van de reële cijfers van je boekhouding. Daarnaast kan je als klant natuurlijk ook de traditionele balans en resultatenrekening opvragen. Alle rapporten zijn steeds realtime gekoppeld in de cloud aan onze boekhoudsoftware waarbij de gescande versie van de factuur zichtbaar is per kostenrekening. De rapporten zijn ook raadpleegbaar via de GSM zodat je onderweg ook steeds zicht hebt op je financiële resultaten. Loop je toevallig langs bij een slecht betalende klant? Via je mobiele telefoon kan je alle openstaande verkoopfacturen makkelijk nakijken.

Een digitale en moderne boekhouder hoeft daarvoor helemaal niet duur te zijn, kom eens langs en ontdek het zelf!

 

Feedback van onze klanten

Gemiddelde rating:  
 40 beoordelingen
door Victor Garba over DE BOEKHOUDING.BE
Excellent services
Bedrijfsactiviteit: Docent VCA

Last year I started as a "zelfstandig in bijberoep" in Belgium and I started my search for an accountant. I asked around for prices and quality of services. During my search on different forums I've seen a lot free advice given by Deboekhouding.be. I've made an appointment, I received answer to all my questions and more, the offer was made in 5 minutes and that made my decision very easy to make. All the communications are digital, the reaction time to my questions is very fast and they know what they are talking about! Keep up the good work guys!

door Lukasz over DE BOEKHOUDING.BE
vriendelijk en informatief
Firmanaam: Klus?Klaar!
Bedrijfsactiviteit: Algemene aannemerswerken, renovaties en klusjes

Een boekhouder met een hand op je schouder.Steeds voor je paraat met advies en raad.

meer dan tevreden
Firmanaam: ANNIMARY.com
Bedrijfsactiviteit: webshop met jurkjes voor meisjes

Na een minder aangename ervaring met mijn eerste boekhouder ben ik met Vincent gaan praten. Wat een openbaring was dat! Voor de eerste keer had ik een boekhouder aan mijn zijde die met mij en mijn zelfstandige activiteit mee denkt. Werkelijk iemand die mij goed, duidelijk en vooral eerlijk advies geeft en mij niet beschouwt als een nummer dat enkel facturen moet betalen. Spijtig dat ik “De Boekhouding” niet eerder leerde kennen. Vincent heeft aandachtig naar mij geluisterd, de overgang vanuit mijn vorige boekhouder perfect geregeld en alles onmiddellijk in orde gebracht. Een duidelijke cijfermatige rapportering naar mij als klant, goed bereikbaar buiten de klassieke uren en alle zakelijke vragen kunnen gesteld worden. Hij doet er alles aan om de ondernemingszin aan te wakkeren en te blijven motiveren. Voor mij een witte raaf in het boekhoudlandschap. Ik ben dan ook een meer dan tevreden klant.

door Yasmin Dewilde over DE BOEKHOUDING.BE
Fantastische Service !
Firmanaam: Yasmin Dewilde Coaching
Bedrijfsactiviteit: Coaching van ambitieuze ondernemers

Vincent en Alain, leveren steeds top kwaliteit!Ze zijn steeds snel bereikbaar voor je vragen en helpen je graag waar nodig.Een aanrader!

Supervriendelijk en goede service
Firmanaam: BNS Solutions
Bedrijfsactiviteit: IT

Op allerlei manieren steeds bereikbaar en snel van antwoord, resulteert voor mij sowieso in een 5 sterren beoordeling. Als zelfstandige in bijberoep, hebben ze me goed bijgestaan in het opstarten. Goed en duidelijk begrijpbaar advies gekregen. Tevreden.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
       

Heb je nog vragen? Laat het ons weten ...

Info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs voor een kop koffie en goed advies ...
MAAK EEN AFSPRAAK
kmo portefeuille
exact online accountant

Contactgegevens

De Boekhouding.Be
AV Consulting BV ovv BVBA
BE 0847.760.303
Erkend BIBF Boekhoudkantoor

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem
Mail: vincent@deboekhouding.be
Mobiel: 0497 70 36 72

Share This