Facebook

Ik zoek een goede boekhouder in Aalst

Stel een vraagCategorie: AlgemeenIk zoek een goede boekhouder in Aalst
Dirk H. vroeg 8 jaar geleden

Beste,
Ik ben begin dit jaar een BVBA begonnen maar door omstandigheden is de relatie met mijn huidige boekhouder niet meer werkbaar. Daarom ben ik op zoek naar een goede boekhouder in Aalst. Nemen jullie nog extra klanten aan en welk tarief hanteren jullie?
Alvast bedankt,
Dirk.

1 Antwoorden
Vincent De Backer Boekhouder beantwoorde 8 jaar geleden

Beste Dirk,
 
Voor de opstart van een potentiële samenwerking mag U gerust het contactformulier invullen via de tab “Contacteer Ons”. Ofwel mag U een mailtje sturen of rechtstreeks bellen naar ons boekhoudkantoor. Hieronder vermeld ik gemakkelijkheidshalve onze contactgegevens.
 
Wij staan steeds open voor dienstverlening aan alle zelfstandigen, ongeacht de rechtsvorm van uw activiteit (vennootschap, hoofdberoep, bijberoep). Onze tarieven liggen in lijn met het volume van uw dossier, dit wil zeggen, het aantal documenten die wij dienen te verwerken. Het all-in tarief dat wij U kunnen aanbieden is ook steeds inclusief alle advies en communicatie. Tijdens een geheel vrijblijvende eerste kennismaking kunnen wij voor U een prijsofferte opmaken.
 
Positieve Groeten,
Vincent De Backer
Erkend Boekhouder
 
GSM: 0497/70.36.72
EMAIL: vincent@deboekhouding.be

Stel ons jouw vraag

Heb je bijkomend advies nodig bij iets?
Verzend ons vandaag nog je vraag.

Heb je eerder een privé vraag voor ons?
Contacteer ons!

“Op zoek naar een boekhouder die jou concreet advies geeft?”

Kom eens langs om je zaak te bespreken

BEKIJK DE LAATSTE NIEUWE UPDATES

De fiscale spelregels zijn constant in evolutie.
Via onze blog kom je alle belangrijke wetswijzigingen snel te weten.

Volg ons op facebook

Heb je een idee voor een volgend artikel of wil je graag iets lezen over een bepaald topic? Stuur ons vandaag nog een bericht en wie weet gaat het volgende artikel geheel over jouw gekozen onderwerp. Deel & Like dit artikel op Facebook om de kennis door te geven aan je vrienden en kennissen!