Facebook

Goede boekhouder gent

Stel een vraagCategorie: BoekhoudenGoede boekhouder gent
Nick C. vroeg 7 jaar geleden

Hallo ! Ik ben op zoek naar een goede boekhouder in regio Gent. Momenteel heb ik reeds een boekhouder voor mijn vennootschap maar ik krijg weinig tot geen advies. Elke keer als ik hem bel stuurt hij mij ook een factuur voor het telefoongesprek of de verzonden mail. Nemen jullie nog extra klanten erbij momenteel?

1 Antwoorden
Vincent De Backer Boekhouder beantwoorde 7 jaar geleden

Dag Nick, wij zijn zeker bereid om eens rond de tafel te zitten en te kijken voor een eventuele samenwerking. Als boekhouder denken we met de klant mee en advies zit steeds in de prijs inbegrepen. Ik stuur je een privébericht om verder af te spreken bij ons op kantoor. Bij ons zijn alle zelfstandigen welkom voor advies, zowel grote als kleine klanten.
Positieve Groeten,
Vincent

Stel ons jouw vraag

Heb je bijkomend advies nodig bij iets?
Verzend ons vandaag nog je vraag.

Heb je eerder een privé vraag voor ons?
Contacteer ons!

“Op zoek naar een boekhouder die jou concreet advies geeft?”

Kom eens langs om je zaak te bespreken

BEKIJK DE LAATSTE NIEUWE UPDATES

De fiscale spelregels zijn constant in evolutie.
Via onze blog kom je alle belangrijke wetswijzigingen snel te weten.

Airco aftrekbaar als kost?

Airco aftrekbaar als kost?

Is de installatie van een airco fiscaal aftrekbaar als beroepskost? Tijdens zéér warme zomerdagen is het aangenaam om vlot en efficiënt te kunnen werken in een gekoelde werkruimte.

Lees meer

Volg ons op facebook

Heb je een idee voor een volgend artikel of wil je graag iets lezen over een bepaald topic? Stuur ons vandaag nog een bericht en wie weet gaat het volgende artikel geheel over jouw gekozen onderwerp. Deel & Like dit artikel op Facebook om de kennis door te geven aan je vrienden en kennissen!