Facebook

BOEKHOUDER REGIO AALST

 

STARTER

 • Vrijblijvend persoonlijk eerste gesprek
 • Uitgebreid startersadvies
 • Uitgebreide begeleiding
 • Minimale opstartkosten
 • Heldere en eenvoudige uitleg
 • Antwoorden op al uw vragen

EENMANSZAAK

 • Veranderen van boekhouder
 • Volledige boekhouding: A tot Z
 • Advies op maat
 • Begeleiding bij fiscale controle
 • Overgang naar vennootschap
 • Optimalisatie van de personenbelasting
 • Overzicht resultaat per kwartaal

KMO

 • Veranderen van boekhouder
 • Volledige boekhouding: A tot Z
 • Proactief advies aan de ondernemer
 • Mee helpen groeien tot bloeiende zaak
 • Begeleiding bij fiscale controle
 • Bedrijfswaardering bij overname
 • Diverse contracten opstellen
 • Overzicht resultaat per maand of kwartaal

Boekhouder Aalst

Bent u zelfstandig in bijberoep of zelfstandig in hoofdberoep, een starter, een vrije beroeper, een kleine zelfstandige of bedrijfsleider van een onderneming en op zoek naar een nieuwe boekhouder?

Dan bent u bij deboekhouding.be op het juiste adres! Als boekhouder Aalst staan wij u met raad en daad bij over welke stappen u als ondernemer moet nemen om uw zaak op te starten en verder uit te bouwen. Elk advies is steeds op maat en geoptimaliseerd aan de hand van uw persoonlijke situatie, ook wordt alles op een begrijpbare en eenvoudige manier uitgelegd. Wij staan niet alleen in voor het optimaliseren van uw boekhouding zelf, maar proberen wij daarnaast ook onze klanten te coachen naar een beter en mooier bedrijfsresultaat.

 

Duidelijke prijzen

Als boekhouder Aalst hebben wij gekozen om te werken met forfaitaire prijzen en deze zijn steeds “all inclusive”. Dit wil zeggen dat we een correcte prijsofferte opmaken aan de hand van de hoeveelheid facturen die wij dienen te verwerken. Ook is fiscaal advies inbegrepen in deze prijs en mag u ons steeds aanspreken voor bijkomende vragen, u zal hiervoor geen bijkomende factuur ontvangen. Tijdens een éérste vrijblijvend gesprek bezorgen wij steeds een prijsofferte zodat u op voorhand weet hoeveel u exact zal betalen.

Indien u zelf uw boekhouding doet en enkel advies wenst of hulp nodig hebt bij de opmaak van vennootschapsbelastingaangiften en jaarrekening, is dit ook steeds mogelijk bij ons. Hiervoor ontvangt u een specifieke prijsberekening.

Ook voor het indienen van de personenbelasting voor particulieren staan wij steeds paraat om u hierbij te helpen.

Anticiperend en makkelijk bereikbaar

De fiscale wetgeving verandert elk jaar en wordt steeds complexer en uitgebreider. Als boekhouder Aalst weten we dat u als zelfstandige liever bezig bent met uw zaak dan zich hierover het hoofd te moeten breken. Daarom brengen we onze klanten proactief op de hoogte indien er ingrijpende wijzigingen gebeuren in fiscaliteit voor hun specifieke sector. Dankzij ons op maat gemaakt advies kan u zich focussen op uw eigen economische activiteit en het fiscale luik aan de boekhouder overlaten.

Persoonlijk contact met de klanten staat bij ons op de eerste plaats, daarom worden e-mails en telefoons zo snel als mogelijk beantwoord, want iedereen verdient een antwoord op al zijn vragen. Indien wij in bespreking zijn en uw telefoon missen, bellen we steeds terug.

Realtime boekhouding

Heeft u een vennootschap, dan kan u via onze digitale klantenzone uw resultaat en een analytische uitsplitsing ervan realtime per maand of kwartaal bekijken. Zo krijg je een doordachte kijk op de kostenstructuur van je vennootschap. De omzet, vaste en variabele kosten worden weergegeven in begrijpbare rapporten.

Indien gewenst, kan u elk kwartaal een gepersonaliseerde kostenanalyse verkrijgen op basis van de reële cijfers van uw boekhouding, alsook de traditionele balans en resultatenrekening opvragen. De rapporten zijn ook gemakkelijk raadpleegbaar via de GSM zodat je steeds zicht hebt op je financiële resultaten.

Een digitale boekhouder hoeft daarom niet duur te zijn. Kom gerust eens langs en beoordeel zelf.

 

 

Feedback van onze klanten

Gemiddelde rating:  
 45 beoordelingen
Pijlsnel en gerichte antwoorden
Firmanaam: RemorK Streetfood
Bedrijfsactiviteit: Foodtruck

Sinds anderhalve maand overgeschakeld van éénmanszaak naar vennootschap met de hulp en vooral het advies van Vincent. Wat mij op voorhand allemaal ingewikkeld leek, werd door hem perfect en tot in de puntjes uitgelegd. Ik ben alleszins een overtuigd fan!

door Carine D.S. over DE BOEKHOUDING.BE
Engelengeduld
Bedrijfsactiviteit: Administratie

Geduld is een schone deugd, is vast het motto van Vincent. Met engelengeduld beantwoordt hij alle vragen van een beginnend ondernemer in bijberoep heel snel. Deze persoonlijke begeleiding is een heel bijzondere succesvolle aanpak, en vrij uniek in zijn sector. Beslist een aanrader!

Snelle en adequate dienstverlening
Firmanaam: PsychoVitaal
Bedrijfsactiviteit: Psycholoog en spreker

Vincent is sinds dit jaar mijn boekhouder. Hij reageert altijd snel op al mijn vragen. Hoe eenvoudig of complex ze ook zijn. Hij voorziet vlot een antwoord waardoor je zelf direct weer voort kunt. Geweldig!

door Dominique B. over DE BOEKHOUDING.BE
Alleen maar lof
Firmanaam: DOBRA
Bedrijfsactiviteit: Consultant supply chain

In januari dit jaar ben ik opgestart als zelfstandig consultant. Over boekhouden wist ik niets. Ik had een boekhouder die nooit op mijn mails antwoordde, die telefonisch niet bereikbaar was. Mijn opstartformaliteiten waren niet in orde tegen mijn eerste opdracht etc. Toen vond ik de site van de Boekhouding. Gemaild op zondag namiddag en dezelfde dag nog antwoord. Vincent is GOUD waard voor een starter. Hij heeft ontzettend veel geduld, legt alles uitgebreid en in lekentaal uit. Zijn kennis zit goed, zijn bereikbaarheid is top!!! Hij antwoordt altijd ontzettend snel met gedetailleerde info. Ik kan geen negatief punt ontdekken! Hij heeft me al ontzettend veel kopzorgen en geld bespaard!!! Een absolute topper!

door Peter Francq over DE BOEKHOUDING.BE
Onschatbare hulp
Firmanaam: P675
Bedrijfsactiviteit: Java & Agile Consultancy, Electrotechniek

Ik ging verschillende boekhouders af bij de start van mijn zaak. Vincent nam de tijd om mijn idee goed te begrijpen en gaf me een schat aan info, die ik vergat te noteren maar hij schuwt niet om de info te herhalen. Na ons gesprek ging ik buiten met een contract en had ik een boekhouder. De opstart verliep enorm vlot en ik wist wat mijn boekhouder mij ging kosten tot op de laatste cent. Nu ga ik zonder zorgen en met een brede glimlach door het leven als zaakvoerder en dit door de fantastische service die ik hier krijg. Antwoorden komen super snel, zijn super accuraat en duidelijk geformuleerd. Een echte aanrader voor iedere IT consultant die denkt om op zelfstandige basis te beginnen!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
       

Heb je nog vragen? Laat het ons weten ...

Info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs voor een kop koffie en goed advies ...
MAAK EEN AFSPRAAK
kmo portefeuille
exact online accountant

Contactgegevens

De Boekhouding.Be
AV Consulting BV ovv BVBA
BE 0847.760.303
Erkend BIBF Boekhoudkantoor

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem
Mail: vincent@deboekhouding.be
Mobiel: 0497 70 36 72

Share This