Facebook

BOEKHOUDER REGIO AALST

 

STARTER

 • Vrijblijvend persoonlijk eerste gesprek
 • Uitgebreid startersadvies
 • Uitgebreide begeleiding
 • Minimale opstartkosten
 • Heldere en eenvoudige uitleg
 • Antwoorden op al uw vragen

EENMANSZAAK

 • Veranderen van boekhouder
 • Volledige boekhouding: A tot Z
 • Advies op maat
 • Begeleiding bij fiscale controle
 • Overgang naar vennootschap
 • Optimalisatie van de personenbelasting
 • Overzicht resultaat per kwartaal

KMO

 • Veranderen van boekhouder
 • Volledige boekhouding: A tot Z
 • Proactief advies aan de ondernemer
 • Mee helpen groeien tot bloeiende zaak
 • Begeleiding bij fiscale controle
 • Bedrijfswaardering bij overname
 • Diverse contracten opstellen
 • Overzicht resultaat per maand of kwartaal

Boekhouder Aalst

Bent u zelfstandig in bijberoep of zelfstandig in hoofdberoep, een starter, een vrije beroeper, een kleine zelfstandige of bedrijfsleider van een onderneming en op zoek naar een nieuwe boekhouder?

Dan bent u bij deboekhouding.be op het juiste adres! Als boekhouder Aalst staan wij u met raad en daad bij over welke stappen u als ondernemer moet nemen om uw zaak op te starten en verder uit te bouwen. Elk advies is steeds op maat en geoptimaliseerd aan de hand van uw persoonlijke situatie, ook wordt alles op een begrijpbare en eenvoudige manier uitgelegd. Wij staan niet alleen in voor het optimaliseren van uw boekhouding zelf, maar proberen wij daarnaast ook onze klanten te coachen naar een beter en mooier bedrijfsresultaat.

 

Duidelijke prijzen

Als boekhouder Aalst hebben wij gekozen om te werken met forfaitaire prijzen en deze zijn steeds “all inclusive”. Dit wil zeggen dat we een correcte prijsofferte opmaken aan de hand van de hoeveelheid facturen die wij dienen te verwerken. Ook is fiscaal advies inbegrepen in deze prijs en mag u ons steeds aanspreken voor bijkomende vragen, u zal hiervoor geen bijkomende factuur ontvangen. Tijdens een éérste vrijblijvend gesprek bezorgen wij steeds een prijsofferte zodat u op voorhand weet hoeveel u exact zal betalen.

Indien u zelf uw boekhouding doet en enkel advies wenst of hulp nodig hebt bij de opmaak van vennootschapsbelastingaangiften en jaarrekening, is dit ook steeds mogelijk bij ons. Hiervoor ontvangt u een specifieke prijsberekening.

Ook voor het indienen van de personenbelasting voor particulieren staan wij steeds paraat om u hierbij te helpen.

Anticiperend en makkelijk bereikbaar

De fiscale wetgeving verandert elk jaar en wordt steeds complexer en uitgebreider. Als boekhouder Aalst weten we dat u als zelfstandige liever bezig bent met uw zaak dan zich hierover het hoofd te moeten breken. Daarom brengen we onze klanten proactief op de hoogte indien er ingrijpende wijzigingen gebeuren in fiscaliteit voor hun specifieke sector. Dankzij ons op maat gemaakt advies kan u zich focussen op uw eigen economische activiteit en het fiscale luik aan de boekhouder overlaten.

Persoonlijk contact met de klanten staat bij ons op de eerste plaats, daarom worden e-mails en telefoons zo snel als mogelijk beantwoord, want iedereen verdient een antwoord op al zijn vragen. Indien wij in bespreking zijn en uw telefoon missen, bellen we steeds terug.

Realtime boekhouding

Heeft u een vennootschap, dan kan u via onze digitale klantenzone uw resultaat en een analytische uitsplitsing ervan realtime per maand of kwartaal bekijken. Zo krijg je een doordachte kijk op de kostenstructuur van je vennootschap. De omzet, vaste en variabele kosten worden weergegeven in begrijpbare rapporten.

Indien gewenst, kan u elk kwartaal een gepersonaliseerde kostenanalyse verkrijgen op basis van de reële cijfers van uw boekhouding, alsook de traditionele balans en resultatenrekening opvragen. De rapporten zijn ook gemakkelijk raadpleegbaar via de GSM zodat je steeds zicht hebt op je financiële resultaten.

Een digitale boekhouder hoeft daarom niet duur te zijn. Kom gerust eens langs en beoordeel zelf.

 

 

Feedback van onze klanten

Gemiddelde rating:  
 40 beoordelingen
door Victor Garba over DE BOEKHOUDING.BE
Excellent services
Bedrijfsactiviteit: Docent VCA

Last year I started as a "zelfstandig in bijberoep" in Belgium and I started my search for an accountant. I asked around for prices and quality of services. During my search on different forums I've seen a lot free advice given by Deboekhouding.be. I've made an appointment, I received answer to all my questions and more, the offer was made in 5 minutes and that made my decision very easy to make. All the communications are digital, the reaction time to my questions is very fast and they know what they are talking about! Keep up the good work guys!

door Lukasz over DE BOEKHOUDING.BE
vriendelijk en informatief
Firmanaam: Klus?Klaar!
Bedrijfsactiviteit: Algemene aannemerswerken, renovaties en klusjes

Een boekhouder met een hand op je schouder.Steeds voor je paraat met advies en raad.

meer dan tevreden
Firmanaam: ANNIMARY.com
Bedrijfsactiviteit: webshop met jurkjes voor meisjes

Na een minder aangename ervaring met mijn eerste boekhouder ben ik met Vincent gaan praten. Wat een openbaring was dat! Voor de eerste keer had ik een boekhouder aan mijn zijde die met mij en mijn zelfstandige activiteit mee denkt. Werkelijk iemand die mij goed, duidelijk en vooral eerlijk advies geeft en mij niet beschouwt als een nummer dat enkel facturen moet betalen. Spijtig dat ik “De Boekhouding” niet eerder leerde kennen. Vincent heeft aandachtig naar mij geluisterd, de overgang vanuit mijn vorige boekhouder perfect geregeld en alles onmiddellijk in orde gebracht. Een duidelijke cijfermatige rapportering naar mij als klant, goed bereikbaar buiten de klassieke uren en alle zakelijke vragen kunnen gesteld worden. Hij doet er alles aan om de ondernemingszin aan te wakkeren en te blijven motiveren. Voor mij een witte raaf in het boekhoudlandschap. Ik ben dan ook een meer dan tevreden klant.

door Yasmin Dewilde over DE BOEKHOUDING.BE
Fantastische Service !
Firmanaam: Yasmin Dewilde Coaching
Bedrijfsactiviteit: Coaching van ambitieuze ondernemers

Vincent en Alain, leveren steeds top kwaliteit!Ze zijn steeds snel bereikbaar voor je vragen en helpen je graag waar nodig.Een aanrader!

Supervriendelijk en goede service
Firmanaam: BNS Solutions
Bedrijfsactiviteit: IT

Op allerlei manieren steeds bereikbaar en snel van antwoord, resulteert voor mij sowieso in een 5 sterren beoordeling. Als zelfstandige in bijberoep, hebben ze me goed bijgestaan in het opstarten. Goed en duidelijk begrijpbaar advies gekregen. Tevreden.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
       

Heb je nog vragen? Laat het ons weten ...

Info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs voor een kop koffie en goed advies ...
MAAK EEN AFSPRAAK
kmo portefeuille
exact online accountant

Contactgegevens

De Boekhouding.Be
AV Consulting BV ovv BVBA
BE 0847.760.303
Erkend BIBF Boekhoudkantoor

Grote Steenweg 306
9340 Oordegem
Mail: vincent@deboekhouding.be
Mobiel: 0497 70 36 72

Share This