Facebook

Digitale Cloud Accountant 2.0

Boekhouder Aalst voor vrij beroep

Niche boekhouder specifiek vóór vrije beroepen
Betaalbaar, duidelijke uitleg, makkelijk en vlot bereikbaar

 

Boekhouder Aalst

U bent vrije beroeper en op zoek naar een boekhouder regio Aalst ? De Boekhouding zorgt voor een goede begeleiding voor zowel ervaren als startende vrije beroepers. Voor startende vrije beroepen analyseren we samen welke ondernemingsvorm het beste bij u past. Wij vertalen de fiscale wetgeving naar begrijpbare, eenvoudige taal voor u als klant. Onze fiscale adviezen zijn steeds op maat en geoptimaliseerd voor uw eigen situatie als zelfstandige ondernemer. Daarnaast proberen wij onze klanten te coachen naar een beter en mooier bedrijfsresultaat. Als rechterhand adviseren wij u zéér graag in welke stappen u als ondernemer dient te nemen om uw zaak zaak verder uit te bouwen.

Zowel u als klant en wij als boekhouder-adviseur hebben een lange termijn relatie voor ogen. Wij zorgen ervoor dat u in bed niet wakker hoef te liggen over uw boekhouding zodanig dat u zich kan concentreren op uw zelfstandige activiteit.

TRANSPARANTE PRIJZEN

Onze tarieven zijn steeds “alles inclusief”, gebaseerd op het volume van uw dossier. Dit is met andere woorden op het aantal facturen dat u aan ons afgeeft om te verwerken. U weet op voorhand hoeveel u exact zal betalen ongeacht het aantal vragen die u aan ons stelt. Fiscaal advies is steeds inbegrepen in uw vooropgesteld tarief. Wij houden namelijk, net als u, niet van onverwachte facturen en bij een éérste gesprek gaat u steeds naar buiten met een correcte prijsofferte.

Doet u zelf reeds uw boekhouding en wenst u enkel advies? Ook dat is zeker en vast mogelijk, dan worden enkel de adviesuren in rekening gebracht. Wij aanvaarden ook externe opdrachten voor de opmaak van vennootschapsbelastingaangiften en de neerlegging van de jaarrekening indien u zelf reeds uw eigen boekhouding verzorgt.

“Je bent een vrije beroeper en op zoek naar een goede boekhouder in regio Aalst?”

Kom eens langs om je zaak te bespreken

Proactief en makkelijk bereikbaar

Als zelfstandige bent u liever bezig met uw zaak dan met uw boekhouding. Wij brengen onze klanten steeds proactief op de hoogte indien er ingrijpende wijzigingen gebeuren in fiscaliteit voor hun specifieke sector. Dankzij ons op maat gemaakt advies kan u zich focussen op uw eigen economische activiteit en het fiscale luik aan de boekhouder overlaten. De fiscale wetgeving verandert elk jaar en wordt steeds complexer en uitgebreider. Als boekhouder volgen wij de nodige bijscholingen en seminaries doorheen het jaar zodat we onze klanten correct en kwalitatief kunnen adviseren.

E-mails en telefoons worden telkens zo als snel mogelijk beantwoord zodat u een antwoord krijgt op al uw vragen. Indien wij in bespreking zijn en uw telefoontje missen, dan bellen wij u  terug. Persoonlijk contact met alle klanten is ontzettend belangrijk voor ons, ook met de zelfstandigen die hun activiteit in bijberoep uitoefenen.

Onze waarden

N

proactief advies

N

zeer goed bereikbaar

N

Volledige opstart als vrij beroep

N

we leggen alles heel eenvoudig uit

N

Kwartaal rapportage van je cijfers

Digitale boekhouding

Indien je een vennootschap hebt, kan je via onze digitale klantenzone je eigen resultaat realtime bekijken per maand of per kwartaal. Het is ook mogelijk om voor je vennootschap een analytische uitsplitsing van het resultaat te maken. Met een analytische boekhouding krijg je een doordachte kijk op de kostenstructuur van je vennootschap. Standaard maken wij begrijpbare rapporteren die spreken over omzet, vaste en variabele kosten. Zelfs een boekhoudkundige leek snapt zijn cijfers indien hij deze bekijkt via onze rapportage.

Op vraag van de klant kan ook een gepersonaliseerde kostenanalyse gemaakt worden, dat elk kwartaal automatisch wordt klaargezet op basis van de reële cijfers van je boekhouding. Daarnaast kan je als klant natuurlijk ook de traditionele balans en resultatenrekening opvragen. Alle rapporten zijn steeds realtime gekoppeld in de cloud aan onze boekhoudsoftware waarbij de gescande versie van de factuur zichtbaar is per kostenrekening. De rapporten zijn ook raadpleegbaar via de GSM zodat je onderweg ook steeds zicht hebt op je financiële resultaten. Loop je toevallig langs bij een slecht betalende klant? Via je mobiele telefoon kan o.a. alle openstaande verkoopfacturen makkelijk nakijken en eventueel ook je restaurant bonnetjes inscannen via de smartphone app zodat deze rechtstreeks worden aangeleverd bij de boekhouder.

Een digitale en moderne boekhouder hoeft daarvoor helemaal niet duur te zijn, kom eens langs en ontdek het zelf!

Wat onze klanten zeggen …

Onze gemiddelde klantenscore is 9.6

Average rating:  
 152 reviews
 by I. Temmerman on DE BOEKHOUDING.BE

Ik krijg steeds snelle reacties op mijn vragen via mail, met concrete antwoorden. Ik voel me als klant gehoord en ondersteund, niet een nummer uit de lijst.

 by Setareh Samavi on DE BOEKHOUDING.BE
Very satisfied
Bedrijfsactiviteit: Freelance filmmaker

Working as independent in BE is only possible if you have a good accountant who supports you. Working with De Boekhouding, specially Vincent, I have been perfectly guided though my financial paper works, have received well tailored solutions and am more aware of how the system works. Not only satisfied but also I highly recommend them.

 by SAFENium on DE BOEKHOUDING.BE
Ik beveel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, nauwkeurige en tijdige boekhoudoplossing.
Firmanaam: SAFENium
Bedrijfsactiviteit: Technisch adviseur bij proces - en machine beveiliging, consulting, technical writing

Ik ben met De boekhouding.be in zee gegaan voor de opstart van mijn bedrijf en kan met volle overtuiging zeggen dat ze een buitengewoon professionele en betrouwbare boekhoudservice aanbieden.
De accuratesse en stiptheid van De boekhouding.be werkt, hebben niet alleen mijn administratieve last verlicht, maar hebben ook bijgedragen aan de soepele financiële werking van mijn bedrijf. Wat hen onderscheidt, is niet alleen de grondige kennis van de boekhoudprincipes, maar ook hun proactieve aanpak. Wat ik bijzonder waardeer, is de tijdige communicatie en waarschuwingen voor de belangrijke deadlines. Het stelt mijn gerust te weten dat ik op de hoogte word gehouden van belastingaangiften, rapporten en andere essentiële financiële verplichtingen .

Uitstekende service
Firmanaam: Destined To Perform
Bedrijfsactiviteit: Marketing & Communicatie

Ik ben zeer tevreden over mijn boekhoudkantoor, die uitstekende diensten levert. Ze zijn altijd bereikbaar, bieden een luisterend oor en geven zeer degelijk advies. Vincent heeft me al vaak persoonlijk bijgestaan om mij door de complexiteit van zaken doen te helpen navigeren. Zijn professionaliteit en betrouwbaarheid, alsook die van zijn collega's, stellen me gerust en helpen mij om mij zaak verder uit te bouwen. Ik beveel mijn boekhouder ten zeerste aan.

Geweldig!
Firmanaam: S&T Group
Bedrijfsactiviteit: Marketing

Deboekhouding.be raad ik aan iedereen aan. Ze werken praktisch en snel en zijn altijd bereikbaar voor onze vragen! Met hun verliezen we bijna geen tijd met onze boekhouding en alles is altijd correct en op tijd gedaan! Dikke aanrader!!!

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
       

Share This